Jako nieliczni na rynku z branży stolarki drzwiowej nie boimy się dopuścić do głosu naszych klientów, dlatego udostępniamy możliwość zamieszczania opinii o jakości naszych produktów i usług wszystkim, którzy z nich skorzystali.

Wierzymy, że zadowolony klient zawsze do nas wróci. W przeciwieństwie do innych firm nie moderujemy wpisów zamieszczonych na naszej stronie.

Chcemy aby ocena każdego klienta była subiektywna i zgodna z własnymi odczuciami niż sztucznie zawyżana przez fikcyjne wpisy.

Nie uciekamy od reklamacji i staramy się aby każdy klient był naprawdę zadowolony z naszych usług, więc nawet negatywne opinie są dla nas bardzo, bardzo cenne ponieważ pomogą nam jeszcze profesjonalniej i rzetelniej pracować dla wszystkich, którzy nam zaufali lub chcą to zrobić. Zamieszczona opinia będzie widoczna po weryfikacji w naszej bazie danych z wymaganym numerem klienta, co potwierdza że została ona umieszczona przez rzeczywistą osobę, która skorzystała z naszej oferty.

Serdecznie dziękujemy Państwu za wszystkie opinie.

Opinie

Dodaj opinię

Jestem bardzo mile zaskoczona dbałością o każdy detal w montowaniu drzwi wewnętrznych do łazienki i pokoju. Cieszę się. że posłuchałam dobrych rad fachowców i teraz mam piękne drzwi solidnie zamocowane. Firma może śmiało być przykładem dla innych tego typu firm. Gdybym mogła wystawić ocenę to oczywiście szóstka z plusem. W przyszłości będę na pewno korzystać z usług tej wzorowej firmy. Polecam innym z czystym sumieniem. Ewa z Wrocławia

Ewa, Wrocław, 2020-09-24 16:08:22
Ocena:

Zaryzykowałam skorzystać z oferty internetowej i okazało się, że trafiłam w dziesiątkę! Od początku pełna klasa czyli Pan od wyceny i pomiaru drzwi, który wszystko fachowo mi wyjaśnił i ekipa montująca, panowie Przemek i Andrzej, którzy pokazali pełny profesjonalizm montażu tych drzwi. Panowie posprzątali po swojej pracy, co było dla mnie szczególnie ważne. Drzwi przywieziono odpowiednio zabezpieczone, co mi się spodobało. Mogę polecić firmę Gerde z czystym sumieniem????. Drzwi są super, szczelne, wyciszające kompletnie odgłosy z klatki schodowej ( stare schody w starym budownictwie). Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję.

Joanna, Wrocław, 2020-09-01 23:30:22
Ocena:

Produkt na przysłowiową piątkę. Drzwi na lata. Usługa montażowa sprawna, zgodnie ze sztuką. Panowie pozostawili po sobie porządek co rzadko się zdarza. Kontakt z firmą i z doradcami sprawny i rzeczowy. Serdecznie polecam

Justyna, Lwówek Śląski, 2020-08-31 13:05:27
Ocena:

Pełen profesjonalizm. Polecamy.

Ania, Okolice Wrocławia , 2020-08-27 20:34:54
Ocena:

Zdecydowanie i bez żadnych wątpliwości można zaufać firmie Gerde. Bardzo solidna firma, bardzo dobra jakość produktu i bardzo dobra cena. Panowie od montażu klasa sama w sobie. Kulturalni, z niczym nie robią problemu. Montaż drzwi przebiegł tak jak tego oczekiwałem. Panowie wszystko zabezpieczyli pomimo, że stare drzwi trzymały się mocno precyzyjnie je usunęli nie robiąc szkód. Po całej pracy ładnie posprzatali (z myciem na mokro włącznie) co się chyba rzadko zdarza. Wynieśli pozostałości po pracy. Jedyne co zostawili to ładnie osadzone i obrobione nowe drzwi oraz bardzo dobre wrażenie po sobie i firmie Gerde. Jestem ze Świdnicy a naprawdę opłacało mi się podjąć współpracę z firmą z Wrocławia i nie żałuję. Przy budowie domu na pewno będę o nich pamiętał. Pozdrawiam

Przemysław, Świdnica, 2020-08-21 06:51:41
Ocena:

Przede wszystkim miłe i profesjonalne doradztwo. Uzyskałam wszystkie interesujące mnie informacje. Czułam się dobrze informowana od momentu podpisania umowy do momentu zamontowania drzwi. Szybki termin wymierzenia drzwi. Montaż drzwi antywłamaniowych szybki i fachowy. Po zakończeniu miejsce pracy zostało posprzątane i umyte. POLECAM i daję najwyższą ocenę za miłą obsługę i dobrze wykonaną pracę. Ewa, Wrocław 17.08.2020

Ewa, Wrocław, 2020-08-17 16:57:21
Ocena:

Wymiana drzwi wejściowych do mieszkania, pod koniec lipca 2020 roku. Pracownicy profesjonalnie przygotowani, kulturalni, wymiana zrobiona w fachowy sposób, bez uszkodzenia innych elementów. Ekipa po sobie posprzątała, wytłumaczyła zasady działania drzwi. Wszystko odbyło się zgodnie z umową. Solidność, staranność, rzetelność i profesjonalizm pracowników warte są podkreślenia i rekomendacji. Miałem w życiu do czynienia z kilkoma firmami montującymi drzwi, ale GERDE.PL jest zdecydowanie na pierwszym miejscu, stąd powyższe słowa i polecenie firmy innym ludziom, którzy stoją przed dylematem wyboru podmiotu do tego typu usług. Warto też wspomnieć o początku współpracy, kiedy pracownik dokonał pomiarów i pomógł w optymalnym wyborze drzwi i jego elementów. Na tym etapie także pełny profesjonalizm i bardzo duża znajomość tematu. Pozdrawiam. ;-)

Paweł, Wrocław, 2020-08-17 15:00:25
Ocena:

Bardzo sprawne i szy bkie wykonanie solidnych i estetycznych drzwi. Polecam.

Jerzy, Wrocław, 2020-08-04 12:48:27
Ocena:

Wsystko super, fajna obsługa i profesjonalny montaż, polecam!

Krzysztof, Wrocław, 2020-06-02 13:02:19
Ocena:

Na jesieni zeszlego roku zamowilam drzwi zewnetrzne w firmie Gerde przy ul Jednosci Narodowej we Wroclawiu. Potrzebowalam drzwi w krotkim czasie i udalo sie znalezc bardzo ladne, solidne i w doberj cenie dzrwi w takim czasie. Dostawa sie troszke przedluzyla ale zostalam o tym szybko poinformowana. Polecam firme Gerde z Wroclawia, gdyz sa profesjonalni, mili, znaja sie na swojej pracy i sprzedaja bardzo dobre drzwi w konkurencyjnej cenie.

Monika, Wroclaw, 2020-03-27 12:39:10
Ocena:

Polecam firmę Gerde . Zamówiłam drzwi wejściowe do mieszkania , jestem zadowolona . Usługa była wykonana bez zarzutów,solidnie i szybko . Dziękuję i gorąco polecam.

Elzbieta, Wroclaw, 2020-03-19 21:59:07
Ocena:

Firma wywiązała się nienagannie, zlecenie zostało wykonane solidnie i terminowo

Ul. Inflancka, Wroclaw, 2020-03-19 11:55:29
Ocena:

Bardzo dobra obsługa klienta, od etapu kupna do montażu. Sprzedawca był bardzo pomocny i doradził najlepsze rozwiązanie. Montaż był sprawny, mimo, że drzwi wstawiane były w krzywą ścianę w starym budownictwie. Panowie poradzili sobie bez problemu i po skończeniu posprzątali. Na pewno będę polecać firmę innym ????

Małgorzata, Wrocław, 2020-03-19 11:08:14
Ocena:

Polecam. Wykonana usługa to montaż drzwi wewnętrznych. Pełen profesjonalizm zarówno przy obmiarze, jak i realizacji usługi - szybko, sprawnie, czysto i bez żadnych strat w montowanych drzwiach oraz na ścianach.

Paweł, Wrocław, 2020-03-17 22:15:35
Ocena:

Zamówiłam w firmie Gerde drzwi zewnętrzne wraz z montażem. Drzwi bardzo dobrej jakości, montaż - pełen profesjonalizm, obróbka idealna. Na pewno następnym razem wybiorę również firmę Gerde :)

Anna M-R, Wrocław, 2020-03-15 11:14:41
Ocena:

Szanowni Państwo Firma Gerde ul. Jedności Narodowej Wrocław -Dziękujemy ,że Państwo pamiętacie o nas .Jesteśmy bardzo zadowoleni z wszystkich Waszych drzwi,ich jakości, uczciwości i rzetelności a także z bardzo sprawnego montażu ,przez Pana Andrzeja -doskonały fachowiec . Firma Gerde jest pewna i godna polecenia Jeszcze raz Bardzo Dziękujemy i Serdecznie Pozdrawiamy z Poważaniem Ewa M.

Ewa M., Wrocław, 2019-08-26 13:53:53
Ocena:

Zdecydowanie polecam firme Gerde! Wszystko zrealizowane szybko i profesjonalnie. Dziekuje!

Aneta, Wroclaw, 2019-08-22 19:27:39
Ocena:

W dniu 26 marca 2019 r odwiedziłem salon firmy Gerde.pl, przy ulicy Jedności Narodowej 42/44, celem zakupu drzwi zewnętrznych do domu wraz z montażem. Pani umówiła spotkanie z doradcą klienta Panem Marcinem w dniu następnym o godz. 18:00 który przybył w celu dokonania pomiaru, zaprezentowania oferty i podpisania umowy. W dniu 27 marca podpisałem umowę na zakup drzwi w kolorze dębu sonoma z szybą reflex otoczoną ramką w tym samym kolorze. 10 kwietnia p. Marcin poinformował, że do drzwi koloru sonoma można zamówić ramkę tylko w kolorze inox. Pierwotnie nie byłem zainteresowany tym kolorem ale chcąc mieć zamontowane drzwi w dniu 19 kwietnia wyraziłem zgodę. Po kilku dniach doradca poinformował mnie, że ramka w kolorze inox nie jest możliwa do realizacji i zaproponował wybór innego koloru obramowania. Zdecydowałem się na kolor wenge i czekałem na wskazanie terminu montażu . Pani Anna ustaliła montaż na środę 19 czerwca 2019 r. Przebiegł on szybko i profesjonalnie. Niestety szyba w nowych drzwiach była porysowana. Poprosiłem o wymianę. Montażyści wymienili ją sprawnie w dniu 16 lipca. Od podpisania umowy upłynęło 16 tygodni, umowa określała termin realizacji na ok. 8 tygodni.

Tadeusz, Wrocław, 2019-07-29 14:22:39
Ocena:

Firmie Gerde nie straszne nawet zlecenia poza granicami Wrocławia. Pomimo sporej odległości udało się bez problemu zorganizować pomiary. Doradztwo przy wyborze drzwi rzetelne i fachowe. Po paru tygodniach panowie Michał i Piotr szybko i sprawnie zamontowali mi solidne drzwi Batory. Materiał do wstawienia nie był łatwy (stare budownictwo, cegła i zwietrzałe kruszące się tynki). Mimo to pozostawili mieszkanie i klatkę schodową w idealnym wręcz porządku. Przyjemnie było patrzeć na tak fachową robotę. Dodam, że na miejsce realizacji sam również musiałem dojeżdżać drugie tyle co Panowie z Gerde. Zarówno pomiary jak i montaż udało się dograć idealnie w umówionych godzinach. Nie musiałem czekać, wydzwaniać, brać dodatkowych dni urlopu, przez co zaoszczędziłem wiele cennego czasu. Pełen profesjonalizm. Dziękuję i zdecydowanie polecam! Piotr, Opole, wrzesień 2018.

Piotr, Opole, 2018-12-09 16:20:09
Ocena:

Jestem bardzo zadowolona z usługi firmy Gerde. Już przy pomiarze odniosłam wrażenie niezwykłej dbałości o zadowolenie klienta,co przełożyło się potem na wykonanie montażu. Panowie montażyści -Piotr i Michał w profesjonalny sposób zdemontowali mi stare drzwi zewnętrzne( nie uszkadzając ich),następnie zamontowali nowe.Swoją pracę zakończyli dokładnym posprzątaniem.Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie kultura osobista tych młodych Panów.Bardzo dziękuję za współpracę i polecam wszystkim!

Joanna R., Wrocław, 2018-12-04 18:52:22
Ocena:

Podziękowania dla Pana Pawła, który punktualnie pojawił się, aby dokonać pomiaru i wyceny usługi oraz doradził wybór odpowiednich drzwi. Podziękowania dla montażystów Pana Marcina i jego kolegi, którzy sprawnie i fachowo zamontowali zamówione drzwi. Polecam:)

Ewa, Wrocław, 2018-11-27 20:22:37
Ocena:

Polecam!

-, -, 2018-11-27 20:22:37
Ocena:

Postanowiłam zakupić w firmie Garde we Wrocławiu drzwi wejściowe , drzwi wewnętrzne. Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa, fachowe doractwo, wysoka jakość oferowanych produktów. Miłym zaskoczeniem był dobry rabat. Cieszę się z zakupów i z całą pewnością polecam firmę Gerde. Dziękuję p.p. Marcinowi, Krzysztofowi i p. Ani za fachowość i wysoką kulturę. Dziękuję ekipie montażowej p.p. Piotrowi i Michałowi za to, że znakomicie w sposób profesjonalny, rzetelny, i sprawny dokonali montażu drzwi wejściowych i wewnętrznych, zachowując porządek. Dodam, że na starych futrynach i niezbyt prostych. W pełni profesjonalni, solidni, staranni i dokładni, a przy tym sympatyczni i kulturalni. Drzwi prezentują się doskonale. Jestem pełna uznania za włożony wysiłek. Bardzo dziękuję państwu i polecam. Lidia, Wrocław, dnia 13.06.2018 r.

Lidia, Wrocław, 2018-11-27 20:22:37
Ocena:
Formularz zgłoszenia opinii