Jako nieliczni na rynku z branży stolarki drzwiowej nie boimy się dopuścić do głosu naszych klientów, dlatego udostępniamy możliwość zamieszczania opinii o jakości naszych produktów i usług wszystkim, którzy z nich skorzystali.

Wierzymy, że zadowolony klient zawsze do nas wróci. W przeciwieństwie do innych firm nie moderujemy wpisów zamieszczonych na naszej stronie.

Chcemy aby ocena każdego klienta była subiektywna i zgodna z własnymi odczuciami niż sztucznie zawyżana przez fikcyjne wpisy.

Nie uciekamy od reklamacji i staramy się aby każdy klient był naprawdę zadowolony z naszych usług, więc nawet negatywne opinie są dla nas bardzo, bardzo cenne ponieważ pomogą nam jeszcze profesjonalniej i rzetelniej pracować dla wszystkich, którzy nam zaufali lub chcą to zrobić. Zamieszczona opinia będzie widoczna po weryfikacji w naszej bazie danych z wymaganym numerem klienta, co potwierdza że została ona umieszczona przez rzeczywistą osobę, która skorzystała z naszej oferty.

Serdecznie dziękujemy Państwu za wszystkie opinie.

Opinie

Dodaj opinię

Wsystko super, fajna obsługa i profesjonalny montaż, polecam!

Krzysztof, Wrocław, 2020-06-02 13:02:19
Ocena:

Na jesieni zeszlego roku zamowilam drzwi zewnetrzne w firmie Gerde przy ul Jednosci Narodowej we Wroclawiu. Potrzebowalam drzwi w krotkim czasie i udalo sie znalezc bardzo ladne, solidne i w doberj cenie dzrwi w takim czasie. Dostawa sie troszke przedluzyla ale zostalam o tym szybko poinformowana. Polecam firme Gerde z Wroclawia, gdyz sa profesjonalni, mili, znaja sie na swojej pracy i sprzedaja bardzo dobre drzwi w konkurencyjnej cenie.

Monika, Wroclaw, 2020-03-27 12:39:10
Ocena:

Polecam firmę Gerde . Zamówiłam drzwi wejściowe do mieszkania , jestem zadowolona . Usługa była wykonana bez zarzutów,solidnie i szybko . Dziękuję i gorąco polecam.

Elzbieta, Wroclaw, 2020-03-19 21:59:07
Ocena:

Firma wywiązała się nienagannie, zlecenie zostało wykonane solidnie i terminowo

Ul. Inflancka, Wroclaw, 2020-03-19 11:55:29
Ocena:

Bardzo dobra obsługa klienta, od etapu kupna do montażu. Sprzedawca był bardzo pomocny i doradził najlepsze rozwiązanie. Montaż był sprawny, mimo, że drzwi wstawiane były w krzywą ścianę w starym budownictwie. Panowie poradzili sobie bez problemu i po skończeniu posprzątali. Na pewno będę polecać firmę innym ????

Małgorzata, Wrocław, 2020-03-19 11:08:14
Ocena:

Polecam. Wykonana usługa to montaż drzwi wewnętrznych. Pełen profesjonalizm zarówno przy obmiarze, jak i realizacji usługi - szybko, sprawnie, czysto i bez żadnych strat w montowanych drzwiach oraz na ścianach.

Paweł, Wrocław, 2020-03-17 22:15:35
Ocena:

Zamówiłam w firmie Gerde drzwi zewnętrzne wraz z montażem. Drzwi bardzo dobrej jakości, montaż - pełen profesjonalizm, obróbka idealna. Na pewno następnym razem wybiorę również firmę Gerde :)

Anna M-R, Wrocław, 2020-03-15 11:14:41
Ocena:

Szanowni Państwo Firma Gerde ul. Jedności Narodowej Wrocław -Dziękujemy ,że Państwo pamiętacie o nas .Jesteśmy bardzo zadowoleni z wszystkich Waszych drzwi,ich jakości, uczciwości i rzetelności a także z bardzo sprawnego montażu ,przez Pana Andrzeja -doskonały fachowiec . Firma Gerde jest pewna i godna polecenia Jeszcze raz Bardzo Dziękujemy i Serdecznie Pozdrawiamy z Poważaniem Ewa M.

Ewa M., Wrocław, 2019-08-26 13:53:53
Ocena:

Zdecydowanie polecam firme Gerde! Wszystko zrealizowane szybko i profesjonalnie. Dziekuje!

Aneta, Wroclaw, 2019-08-22 19:27:39
Ocena:

W dniu 26 marca 2019 r odwiedziłem salon firmy Gerde.pl, przy ulicy Jedności Narodowej 42/44, celem zakupu drzwi zewnętrznych do domu wraz z montażem. Pani umówiła spotkanie z doradcą klienta Panem Marcinem w dniu następnym o godz. 18:00 który przybył w celu dokonania pomiaru, zaprezentowania oferty i podpisania umowy. W dniu 27 marca podpisałem umowę na zakup drzwi w kolorze dębu sonoma z szybą reflex otoczoną ramką w tym samym kolorze. 10 kwietnia p. Marcin poinformował, że do drzwi koloru sonoma można zamówić ramkę tylko w kolorze inox. Pierwotnie nie byłem zainteresowany tym kolorem ale chcąc mieć zamontowane drzwi w dniu 19 kwietnia wyraziłem zgodę. Po kilku dniach doradca poinformował mnie, że ramka w kolorze inox nie jest możliwa do realizacji i zaproponował wybór innego koloru obramowania. Zdecydowałem się na kolor wenge i czekałem na wskazanie terminu montażu . Pani Anna ustaliła montaż na środę 19 czerwca 2019 r. Przebiegł on szybko i profesjonalnie. Niestety szyba w nowych drzwiach była porysowana. Poprosiłem o wymianę. Montażyści wymienili ją sprawnie w dniu 16 lipca. Od podpisania umowy upłynęło 16 tygodni, umowa określała termin realizacji na ok. 8 tygodni.

Tadeusz, Wrocław, 2019-07-29 14:22:39
Ocena:

Firmie Gerde nie straszne nawet zlecenia poza granicami Wrocławia. Pomimo sporej odległości udało się bez problemu zorganizować pomiary. Doradztwo przy wyborze drzwi rzetelne i fachowe. Po paru tygodniach panowie Michał i Piotr szybko i sprawnie zamontowali mi solidne drzwi Batory. Materiał do wstawienia nie był łatwy (stare budownictwo, cegła i zwietrzałe kruszące się tynki). Mimo to pozostawili mieszkanie i klatkę schodową w idealnym wręcz porządku. Przyjemnie było patrzeć na tak fachową robotę. Dodam, że na miejsce realizacji sam również musiałem dojeżdżać drugie tyle co Panowie z Gerde. Zarówno pomiary jak i montaż udało się dograć idealnie w umówionych godzinach. Nie musiałem czekać, wydzwaniać, brać dodatkowych dni urlopu, przez co zaoszczędziłem wiele cennego czasu. Pełen profesjonalizm. Dziękuję i zdecydowanie polecam! Piotr, Opole, wrzesień 2018.

Piotr, Opole, 2018-12-09 16:20:09
Ocena:

Jestem bardzo zadowolona z usługi firmy Gerde. Już przy pomiarze odniosłam wrażenie niezwykłej dbałości o zadowolenie klienta,co przełożyło się potem na wykonanie montażu. Panowie montażyści -Piotr i Michał w profesjonalny sposób zdemontowali mi stare drzwi zewnętrzne( nie uszkadzając ich),następnie zamontowali nowe.Swoją pracę zakończyli dokładnym posprzątaniem.Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie kultura osobista tych młodych Panów.Bardzo dziękuję za współpracę i polecam wszystkim!

Joanna R., Wrocław, 2018-12-04 18:52:22
Ocena:

Podziękowania dla Pana Pawła, który punktualnie pojawił się, aby dokonać pomiaru i wyceny usługi oraz doradził wybór odpowiednich drzwi. Podziękowania dla montażystów Pana Marcina i jego kolegi, którzy sprawnie i fachowo zamontowali zamówione drzwi. Polecam:)

Ewa, Wrocław, 2018-11-27 20:22:37
Ocena:

Polecam!

-, -, 2018-11-27 20:22:37
Ocena:

Postanowiłam zakupić w firmie Garde we Wrocławiu drzwi wejściowe , drzwi wewnętrzne. Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa, fachowe doractwo, wysoka jakość oferowanych produktów. Miłym zaskoczeniem był dobry rabat. Cieszę się z zakupów i z całą pewnością polecam firmę Gerde. Dziękuję p.p. Marcinowi, Krzysztofowi i p. Ani za fachowość i wysoką kulturę. Dziękuję ekipie montażowej p.p. Piotrowi i Michałowi za to, że znakomicie w sposób profesjonalny, rzetelny, i sprawny dokonali montażu drzwi wejściowych i wewnętrznych, zachowując porządek. Dodam, że na starych futrynach i niezbyt prostych. W pełni profesjonalni, solidni, staranni i dokładni, a przy tym sympatyczni i kulturalni. Drzwi prezentują się doskonale. Jestem pełna uznania za włożony wysiłek. Bardzo dziękuję państwu i polecam. Lidia, Wrocław, dnia 13.06.2018 r.

Lidia, Wrocław, 2018-11-27 20:22:37
Ocena:
Formularz zgłoszenia opinii